Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Over uitin9050

Benieuwd naar wie deze site eigenlijk voor je maakt? Hier zijn ze, de mensen van uitin9050!

Lieven Blancke staat als informaticus in voor de technische aspecten van de website, verzorgt mee het drukwerk en beheert de financiën. Lieven is ook betrokken bij tal van andere buurtinitiatieven, zoals de Voedselteams en Fabricoleren.

Mattias Laga is de bedenker van uitin9050 en de man die de vrijwilligers bij elkaar bracht. Mattias houdt de vinger aan de pols van de buurt. Hij is in Ledeberg en Gentbrugge vooral bekend als de man achter het buurtorkest De Ledebirds en achter tal van andere artistieke initiatieven.

Robert Declerck zorgt voornamelijk voor het dagelijks beheer van de kalender van uitin9050, een uitgebreide opdracht. Hij is auteur en schrijft geregeld teksten voor de site. Robert is actief bij Buurtcomité De Rietgracht en maakt deel uit van Cultuurplatform Gentbrugge.

Liesbeth Marckx beheerde de Twitter- en Facebookpagina’s van uitin9050. Ze promoot uitin9050 in de buurt, verzorgt mee de communicatie en is de huisblogger/fotoreporter van het team.

Raymond De Feyter is de creatieveling van uitin9050. Hij ontwierp niet alleen het mooie rode logo van de site, maar bouwde de website ook vanaf het begin uit tot een goed werkend geheel.

Erik Ingelbrecht is de handigste harry van de groep. Samen met Lieven en Mattias timmerde hij de kiosk van uitin9050 in elkaar. Hij is de helpende hand die altijd klaarstaat voor praktische hulp maar denkt ook graag mee over de richting die uitin9050 moet uitgaan.

Sylvia Matthys promoot uitin9050 met extra aandacht voor Gentbrugge "voorbij 't stadion". Ze scherpt haar pen voor subsidiedossiers en verslagjes. En af en toe test ze met haar dochters het kindvriendelijke gehalte van het uit-aanbod in 9050.

De website van uitin9050 is een initiatief van deze bewonersgroep met steun van Wijk aan Zet en met middelen van het Stedenfonds, toegekend door het Departement Cultuur in samenwerking met de Cultuurplatforms van Ledeberg en Gentbrugge.

Gent: Wijk aan Zetuitin9050_logo_hartje_100.jpglogo_uitinvlaanderen.jpg