Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Nieuws 2015

Standaertsite: kom eens langs of organiseer zelf iets

zaterdag 15 augustus 2015

Op de Standaertsite (Hoveniersstraat 40) gaan allerhande activiteiten door: een aangename babbel in koffiehuis én ontmoetingsplek Stanza, yogalessen voor iedereen, Creadagen waar je onder meer kan timmeren, repetities van een zangkoor, gezellige en creatieve activiteiten bij "Bar & Schaar", zomaar een gezellige ontmoeting, het open atelier van Breekuit, een Cultuurcafé, creatief omgaan van afvalmateriaal met Reekup, een Huiskamerconcertje, een kinderfietsje ontlenen bij Op Wielekes, zelf aan je fiets knutselen in de Fietskeuken en binnenkort ook genieten van de muziek van de Ledebirds bij een drankje,

Lees meer

Tentoonstelling "Gentbrugge bezoekt de Grote Oorlog"

woensdag 6 mei 2015

Tussen 16 en 25 mei loopt deze tentoonstelling in het Dienstencentrum. Meer info ver de inhoud ervan en de openingsuren vind je in de kalener hiernaast.

Deze tentoonstelling werd opgezet door Cultuurplatform Gentbrugge, naar aanleiding van de jaarlijkse kermis.

Lees meer

Oorlogsslachtoffers WO I

zaterdag 17 januari 2015

Beschikt u over informatie over militairen of burgers uit Gentbrugge die overleden tijdens de Eerste Wereldoorlog? Graag een seintje.

Momenteel beschikken we over de gegevens van ongeveer 165 personen. De gegevens worden gepubliceerd tijdens een tentoonstelling midden mei 2015.

Foto: Stadsarchief

Lees meer

Ledeberg in januari 2015 Wijk van de Maand

zondag 4 januari 2015

Ledeberg is in januari 2015 Wijk van de Maand! Dat betekent een maand vol boeiende activiteiten in de wijk rond diverse thema's, met actieve deelname van de burgemeester en de schepenen. Dus niet langer één debatavond, maar tien boeiende ontmoetingen tussen Ledebergenaren en stadsbestuur. Op de blogsite vind je het volledige programma.

Lees meer